Nagyon fontos, hogy merjünk beszélni a túlvilágról, a spiritualitásról!
2020. július 13. írta: thoomas26

Nagyon fontos, hogy merjünk beszélni a túlvilágról, a spiritualitásról!

Amikor 2016 tavaszán átéltem az első saját, meghatározó élményem, mely végül is elindított a spirituális felismerő úton, azonnal megszületett bennem egy igény, egy vágy, egy cél. (Ezen élményemet már több alkalommal is megosztottam, de ha még nem olvastad volna, akkor a cikk végén található linkre kattintva megteheted.)
Ez a gondolat pedig az volt, hogy amit én most megtudtam, azt másnak is meg kellene tudnia. Hogy azt a felismerést, melyet akkor szereztem - miszerint mégsem annyi a világ, mint amennyit addig ismertem belőle - mással is megosszam. S ez a gondolatom, ez a célom, a továbbiakban, ahogy egyre több spirituális élményt élhettem át, csak egyre erősödött.

kep1.jpg

Az elejétől fogva tehát, a felismerésem adta döbbeneten túl, mindjárt az volt bennem, hogy ezt el kell mondani másoknak is! Hisz az igazán megdöbbentő nem is az, amit megtudtam, hogy a lelkünk nem azonos a testünkkel, hanem az, hogy nagyon sok ember ezt nem tudja...
Már akkor elhatároztam, hogy ahogyan tőlem telik, igyekszem ezen változtatni, és elkezdtem leírni a tapasztalataimat, megszerezett ismereteimet, hogy azok eljussanak olyan emberekhez, akik nyitottak minderre.

Először tartottam attól, hogy a személyes környezetemben ugyan kinek fogok erről beszélni, mesélni, de nagyon pozitív csalódás ért: sokkal többen voltak, kisebb-nagyobb mértékben ugyan, de nyitottak, mint amire én számítottam. Azt figyeltem meg, hogy nagyon sok embert érdekelnek a túlvilággal kapcsolatos dolgok, sőt, sokuk saját ez irányú élménnyel is rendelkezik, de maguktól nem mertek volna beszélni róla. Viszont miután rajtam látták, hogy megnyílhatnak, megtették.

kep2.jpg

Tény, hogy sok embert megmosolyogtat az, hogy a lelkünk a testi halálunk után is él tovább, és sokan úgy egyébként a túlvilág fogalmával sem tudnak mit kezdeni. Tény, hogy sokan mindazt, amiről a cikkeimben is írok, erősen kétkedve fogadnák. Ám ezt teljes mértékben megértem, hisz magam is így voltam 2016 előtt. Egy azelőtti énemmel látnám a mostanit, bizony nagyot néznék... Viszont megtapasztalhattam olyan dolgokat, melyek mentén nem is tehettem volna egyebet, mint 180 fokot fordítani a világnézetemen.

Teljesen megértem, hogy akinek nincs saját élménye, annak az elfogadás sokkal nehezebb. Ők csak a mások beszámolóira tudnak hagyatkozni, de szerencsére ez sem elhanyagolható mennyiség, sőt. Azt gondolom, kellő nyitottság esetén nem hagy kétséget számukra sem, ha megismerik mások beszámolóit, illetve a világban egyébként felelhető bizonyítékokat. (Ezekről a bizonyítékokról a cikkem végén található linkre kattintva olvashatsz.)

kep3.jpg

Sokan megmosolyogják még a spirituális ismereteket, a túlvilág tényét. Azonban nagyon sokan vannak olyanok, akik többé-kevésbé nyitottak rá, s szintén nagyon sokan vannak olyanok is, akik saját, meghatározó élménnyel rendelkeznek. Ám közülük sokan nem mernek beszélni, sem a nyitottságukról, sem a kérdéseikről, sem a saját élményeikről. Sőt, ez utóbbiakról főleg nem. Őket biztatnám azonban, hogy ne féljenek ettől! Ne féljenek nyíltan vállalni az ez irányú kérdéseiket, gondolataikat, tapasztalataikat, mások előtt! Bár mindenkinek oly mértékben nyíljanak meg, amilyen mértékben látják az adott személyen a nyitottsága mértékét, de mégis, merjenek beszélni ezekről a dolgokról! Hozzám hasonlóan - jó eséllyel - meglepődnek majd, hogy milyen sok embert találnak, akik csak miattuk, a kezdeményezésük miatt fognak szintén megnyílni.

kep4.jpg

Én azt gondolom, nagyon fontos, hogy nyíltabban, bátrabban merjünk beszélni a túlvilággal kapcsolatos gondolatainkról, élményeinkről, hisz nagyon is létező dologról van szó, mely esetében igencsak értelmetlen, ha úgy teszünk, mintha nem is létezne és mintha az egy nevetséges dolog lenne.
Minél inkább bátrabban állunk ehhez hozzá, annál több ember fogja követni a példánkat, s így annál előbb eljuthatunk oda, amikor már nem kell tabuként vagy éppen mosoly tárgyaként kezelni azt, ami a lelkünk önvalójáról szól.

Végül a cikkben ígért két link.
Az egyik, az első saját, meghatározó élményem:
https://thoomas26.blog.hu/2018/01/09/tudobetegsegemtol_a_szellemvilagig_sajat_igaz_tortenetem_3_resz
S a másik, a fellelhető bizonyítékokról:
https://tudatostudat.blog.hu/2016/11/01/bizonyitekok_lelkunk_tulvilagi_letezesere

 

Medek Tamás

spirituális író, segítő

Miben tudok segíteni Neked? (a kérdésre kattintva olvashatsz róla)

 

E blog tartalma mellett ajánlom figyelmedbe Facebook-oldalamat is, ahol további spirituális írásaimat és gondolataimat olvashatod. A megtekintéséhez kattints ide!

 

Az írásaim tartalmát az eddig, más forrásokból megszerzett ismereteim, a saját tapasztalataim, valamint a segítő szellemeim közlései alapján állítom össze. Nem célom senki világnézetén feltétlen változtatni. A saját átélt élményeimnek köszönhetően számomra nem kérdés a túlvilág létezése, de teljesen érthető, ha ez csupán szubjektív tapasztalatnak minősül, s csak azoknak igazán hihető, akik maguk is éltek át hasonlót. Célom, hogy olyan embereket segítsek a hitük erősítésében, akik már hozzám hasonlóan elindultak a szellemi világ elfogadása felé vezető úton. Nem szeretném továbbá, feltétlen tényként sem beállítani az írásaimban foglaltakat. Ezeket az információkat szellemi közlések útján kapom, melyek ugyan szinkronban vannak a saját tapasztalataimmal és mások közléseivel, de nyilvánvaló, hogy igazán teljes és valós képet akkor kaphatunk majd a szellemi világról, ha nekünk is eljön az időnk. Kérlek, az írásaim befogadásakor mindezt vedd figyelembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatostudat.blog.hu/api/trackback/id/tr4816002246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása