A szerelmi kötésről...
2018. február 06. írta: thoomas26

A szerelmi kötésről...

Viszonylag sok ember fejében megfordul, hogy megismerkedjen közelebbről a szerelmi kötésnek nevezett mágiával. Rosszul teszi, s ennek megértéséhez szeretnék segítséget nyújtani ezen írásommal.

Mielőtt leszületünk, mindannyian eltervezzük a leendő életünk főbb körülményeit, főbb eseményeit és szereplőit - annak következményeképp, amit az előző életünkben tettünk másokkal. Abban a tudatállapotban tisztában vagyunk azzal, kivel és mit kell megéljünk, megtapasztaljunk most, így ennek tükrében tervezünk. Felsőbb szellemi erők vannak ebben a segítségünkre, illetve miután leszülettünk és ideiglenesen elfelejtettünk mindent, szintén ők gondoskodnak arról, hogy minden úgy történjen, ahogy az a mi érdekünket szolgálja. (A 'mi' alatt a lelkünket, az igazi önvalónkat értem, s nem feltétlen a mostani személyiségünket.) Így ennek alapján elmondható, hogy minden meg történik velünk, aminek meg kell, de semmi olyan nem fog, aminek nem kellene. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy madzagon rángatott babák lennénk, a szabad akaratunk mindig jelen van, minden pillanatban mi döntjük el, hogy az adott szituációt hogyan kezeljük, hogyan éljük meg, s általa másokban mit okozunk - építve ezzel a következő életünket. A főbb vonalak azonban adottak.

A mágia gondolattal való hatást jelent. Ha ez a jó érdekét szolgálja, akkor fehér, ha a rosszét, akkor fekete mágiáról beszélünk. A gondolat azonnal ott van annál a személynél, akire irányítottuk azt, s annak előjelével hat rá, amennyiben az illető olyan tudati szinten van, hogy képes azt befogadni. (Pl. átok csak arra hat, aki maga is gyenge jellem és hisz is az átokban, s áldás is csak arra hat, aki maga is a jót keresi, maga is jó a lelkében.) Gondolatok által létrehozott energiatömbök, energialények jönnek ilyenkor tehát létre, melyek megpróbálnak hatást gyakorolni arra, akinek azt szánták. Vannak olyan emberek, akik különösen erős gondolati energiákat képesek létrehozni. (Ők sem véletlenül, ők ezt a képességet hozták le magukkal erre az életükre, próbára tévén magukat, hogy mire fogják azt majd használni; jóra-e vagy rosszra. S annak megfelelő következményekkel számolhatnak majd valamennyien.)

Aki egy (vagy kettő) konkrét személyt ilyen értelemben és módon befolyásol, hogy kötődjön testileg-érzelmileg erősebben egy másik személyhez, az szerelmi kötést végez. Mivel megsérti a szabad akarat törvényét, a karma törvényét pedig megkísérli megsérteni, ezért ezzel fekete mágiát végez - tehát semmiképpen sem ajánlott tevékenység. A mágusnak sem, s a célszemélyeknek sem, így akkor már érthető okokból. Soha ne adjuk a fejünket szerelmi kötésre, mert mindenképpen megbánjuk a végén. Ha még sem sikerül, csalódottság lesz a vége, ha sikerül, tovább tarthat, mint szeretnénk, s amikor már szabadulnánk tőle, sem tudunk, illetve életünk után felelnünk kell azért, amiért más lelket a szabad akaratában sértettünk.

S legyünk őszinték, mi is a szerelmi kötésre való vágy alapja? El nem fogadása annak, amit a sorsunk nekünk kínál, ez pedig az isteni gondviselés ellen való "lázadás". Ne tegyük. Változtassunk minden olyanon az életünkben jó irányba, amin csak tudunk - úgy, hogy közben a lehető legkevesebb sértést, bántást okozzuk másoknak és magunknak. De amin nem tudunk így változtatni, azt alázattal és méltósággal viseljük és fogadjuk el. Hiszen aminek meg kell történnie, az úgy is megfog, s csak olyan történik meg velünk, aminek meg kell, hogy történjen. S ha így járunk el, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb úton járunk.

(Ide kattintva böngészhetsz a többi írásaim között!)

 

Medek Tamás

spirituális író, segítő

Miben tudok segíteni Neked? (a kérdésre kattintva olvashatsz róla)

 

E blog tartalma mellett ajánlom figyelmedbe Facebook-oldalamat is, ahol további spirituális írásaimat és gondolataimat olvashatod. A megtekintéséhez kattints ide!

 

Az írásaim tartalmát az eddig, más forrásokból megszerzett ismereteim, a saját tapasztalataim, valamint a segítő szellemeim közlései alapján állítom össze. Nem célom senki világnézetén feltétlen változtatni. A saját átélt élményeimnek köszönhetően számomra nem kérdés a túlvilág létezése, de teljesen érthető, ha ez csupán szubjektív tapasztalatnak minősül, s csak azoknak igazán hihető, akik maguk is éltek át hasonlót. Célom, hogy olyan embereket segítsek a hitük erősítésében, akik már hozzám hasonlóan elindultak a szellemi világ elfogadása felé vezető úton. Nem szeretném továbbá, feltétlen tényként sem beállítani az írásaimban foglaltakat. Ezeket az információkat szellemi közlések útján kapom, melyek ugyan szinkronban vannak a saját tapasztalataimmal és mások közléseivel, de nyilvánvaló, hogy igazán teljes és valós képet akkor kaphatunk majd a szellemi világról, ha nekünk is eljön az időnk. Kérlek, az írásaim befogadásakor mindezt vedd figyelembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatostudat.blog.hu/api/trackback/id/tr113638778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása